ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  

 

Καλή εβδομάδα παικτούρες μου.

Τι ήταν τούτο στη Λεωφόρο; Μπράβο στην Πανάθα που κάθε εβδομάδα πληρώνει τους παίκτες του στοιχήματος σε εξαιρετικές αποδόσεις με το Γκολ-Γκολ. Αλλά βρε παιδιά είπαμε, να φάτε γκολ αλλά εσείς το πήγατε ακόμη παραπέρα. Πήγατε και χάσατε και μάλιστα σε κόρνερ στο τέλος όπου μέσα στην περιοχή υπήρχε ένας μόνον επιθετικός του ΟΦΗ! και του Αναστασίου του έφταιξαν οι παίκτες του ΟΦΗ που έκαναν καθυστέρηση! Τα χάλια τα δικά του δεν τα βλέπει; Ποιός φταίει ρε παλληκάρια για το χάλι του ιστορικού Παναθηναικού; Κε Πρόεδρε της ΠΑΕ γιατί δεν κάνατε μεταγραφές; Δεν υπάρχει χρήμα; Αν δεν υπάρχει, δεκτό, αλλά να βγείτε και να μας πείτε ποιοί έφαγαν τα χρήματα της ΠΑΕ Παναθηναικός. Που πήγαν ρε μάγκες όλα τα εκατομμύρια των προηγούμενων ετών; έγιναν αέρας κοπανιστός; δεν υπήρξαν ποτέ; Τι στο διάολο έγινε και ο Παναθηναικός βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από πολλές άλλες μεσαίου ή μικρού μεγέθους ομάδες; Φυσικά τις ίδιες ερωτήσεις μπορώ να τις κάνω και για πολλές άλλες ΠΑΕ.

Θα μπει κάποια στιγμή ένας εισαγγελέας μαζί με ελεγκτές στις ΠΑΕ για να δούμε ποιοί και πως τρώνε τα χρήματα των ομάδων;

 

 

          

 

 

 

   

 

 

1. Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με τα προγνωστικά αγώνων, αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, αποδόσεις αγώνων κλπ) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το Betmenu δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

2. Το Betmenu δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους.

3. Το Βetmenu είναι ιστοχώρος που παρέχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό και συμβουλευτικό υλικό προς ενήλικες παίκτες του προκαθορισμένου στοιχήματος και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν διοργανώνει υπηρεσίες στοιχηματισμού (bookmaker) ούτε άλλου είδους τυχερά παιχνίδια. Τέλος το Βetmenu δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων που πιθανόν να εμφανίζονται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους στις σελίδες του.

 

 

 

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΘΙΣΜΟ.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ή ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΤΟΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

 

ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ | Μονάδα για τα τυχερά παιχνίδια Χαρβούρη 1
116 36 Αθήνα
τηλ. 210 9215776, 210 9237777
φαξ. 210 9215786