ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Ωρα 4.30μμ ... από εξωτερικό οι σημερινές προτάσεις είναι : ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΝ-ΑΝΖΕ 1 ...... ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΒΕΡ 2.5 ...... ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 ...... ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝΙ-ΝΤΙΟΣΓΚΙΟΡΙ 1 ......
Ωρα 4.30μμ οι τάσεις χρήματος είναι υπέρ των σημείων ΡΕΝ 1 ..... ΑΡΣΕΝΑΛ 1 ..... ΚΡΟΟΥΛΙ 1 ..... ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 1 ..... ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 .............. ενώ στα στοιχηματικά γραφεία της ΑΣΙΑΣ τα πονταρίσματα που παίζονται περισσότερο είναι: ΓΕΡΜΑΝΙΑ REGIONAL BAVARIA ΜΠΑΓΕΡΝ ΧΟΦ-ΜΠΟΥΧΜΠΑΧ 2 -0.75 AH ....... ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 -1.50 ΑΗ

                              

                   ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  

 

 

                                        

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ
     
     
     
   
     

                

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ
     
     
     
     
     
     

     

                  

 

Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον σε LIVE BET

θα ενημερώσω στο facebook "BET MENU" και στο ΦΟΡΟΥΜ

 

Δείτε παρακάτω φάσεις και τα γκολ των αγώνων  ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ, ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ, ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ και ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  (αγώνες 8-9/4)

 

 

 

   

 

 

1. Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με τα προγνωστικά αγώνων, αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, αποδόσεις αγώνων κλπ) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το Betmenu δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

2. Το Betmenu δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους.

3. Το Βetmenu είναι ιστοχώρος που παρέχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό και συμβουλευτικό υλικό προς ενήλικες παίκτες του προκαθορισμένου στοιχήματος και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν διοργανώνει υπηρεσίες στοιχηματισμού (bookmaker) ούτε άλλου είδους τυχερά παιχνίδια. Τέλος το Βetmenu δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων που πιθανόν να εμφανίζονται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους στις σελίδες του.

 

 

 

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΘΙΣΜΟ.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ή ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΤΟΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

 

ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ | Μονάδα για τα τυχερά παιχνίδια Χαρβούρη 1
116 36 Αθήνα
τηλ. 210 9215776, 210 9237777
φαξ. 210 9215786