ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  

 

Η συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου για τα στημένα στον www.sport-fm.gr/article/podosfairo/mpeos-an-%E2%80%9Cestina%E2%80%9D-egw-gia-ton-olumpiako-den-tha-to-iksere-o-marinakis/3113338 (ακούστε τη)

 

Σήμερα έχουμε αγώνες εθνικών ομάδων. Γενικά αυτά τα ματς δεν τα πάω ιδιαίτερα αλλά τώρα φτάνουμε στο τέλος οπότε οι παίκτες τα δίνουν όλα για τη διάκριση της πρόκρισης. Στην αρχή σας δίνω το βασικό ποντάρισμα και στη συνέχεια μια ακόμη πρόταση ως δεύτερη επιλογή.

  • Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ     UNDER 2.5 και δείχνει για 1
  • ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ     ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ύστερα το 2
  • ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ     1 από ημίχρονο και φυσικά Δυνατός 1
  • ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ     1 (Δυνατό σημείο) και 1 με χάντικαπ (-1)
  • ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ     ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 2.5
  • ΣΚΩΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ     ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και Χ

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και να θυμάστε πως παίζουμε για διασκέδαση και αν μας κάτσει το καλό ταμείο έχει καλώς. Δεν παίζουμε στοίχημα με χρήματα που χρειαζόμαστε είτε εμείς είτε η οικογένειά μας.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

1. Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με τα προγνωστικά αγώνων, αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, αποδόσεις αγώνων κλπ) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το Betmenu δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

2. Το Betmenu δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους.

3. Το Βetmenu είναι ιστοχώρος που παρέχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό και συμβουλευτικό υλικό προς ενήλικες παίκτες του προκαθορισμένου στοιχήματος και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν διοργανώνει υπηρεσίες στοιχηματισμού (bookmaker) ούτε άλλου είδους τυχερά παιχνίδια. Τέλος το Βetmenu δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων που πιθανόν να εμφανίζονται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους στις σελίδες του.

 

 

 

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΘΙΣΜΟ.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ή ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΤΟΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

 

ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ | Μονάδα για τα τυχερά παιχνίδια 

οδός Χαρβούρη 1
11636 Αθήνα
τηλ. 210 9215776, 210 9237777

Γραμμή στήριξης 1114
φαξ. 210 9215786