Για προγνωστικά στοιχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων (Live Bet) σας ενημερώνω στο Facebook. Αν θέλετε πρόγνωση συγκεκριμένου αγώνα, στείλτε μου μήνυμα στο zeuspaiktis@yahoo.gr

                  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  

                                            
 
                        
 
 
 
        ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ LIVE BET ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΤΟ FACEBOOK. 
           
 
 
                     
 
 
 
 
 
 
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕΙ
ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
 
ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114    Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο

Η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Τηλεσυμβουλευτικής 1114 λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ και έχει στόχο την παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για τα ζητήματα που δημιουργεί η προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο στους ίδιους τους παίκτες, τα μέλη της οικογένειάς τους και τα φιλικά τους πρόσωπα.

 
 
 
 
 
 
 
 

Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, τα στατιστικά στοιχεία αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας WWW.BETMENU.NET (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, αποδόσεις αγώνων κλπ) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το WWW.BETMENU.NET δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις των συνεργατών του που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας. Επίσης το WWW.BETMENU.NET δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους και ότι ενδέχεται στη χώρα διαμονής τους το στοίχημα σε αθλητικά ή άλλα γεγονότα να αντιτίθεται στην ισχύουσα νομοθεσία και να επισύρει ποινές για όσους την παραβιάζουν ή να απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.